kristin halle, veterinær - muskel, skjelett og nevrologi på dyr - kristin@logreklinikken.no, mob 90100064


første side


timebestilling
på nett


muskel og
skjelett på hund


symptomer og rehabilitering


utdanning og kurs


kontakt


linker


om oss på Logreklinikken

Litt om oss på Logreklinikken

Kristin Halle

 

"Hovedpersonen" på Logreklinikken. Hun er utdannet veterinær med hundens skjelett og muskulatur som hovedinteresse. Fra 2000 og fram til i dag har hun tatt og tar videreutdanning innenfor dette fagfeltet.

Hele kurs- og utdanningsrekken kan du se her.

Kristin konkurrerer også med egne hunder i bruks og lydighet, beskriver at hun derfor vet hvor viktig det er å ha en hund som er i god fysisk form for å prestere så godt han eller hun kan. Underveis har hun lært seg mye om oppvarming, nedtrapping og uttøyning for å forebygge skader.

Med den første hunden hun konkurrerte med lærte hun det meste i etterkant, men man blir heldigvis klok av skade.

Kristin Halle har bare hatt boxere, her er rekke med hennes hunder og et lite utvalh prestasjoner hun har oppnådd med disse:

Det nye håpet er Engelaiz Dizzie. Hun har akkurat startet i rallylydighet og trener ipo og bruks, og går nå i klasse 2 rally og har opprykk til C spor.

AD BH Korad C.I.B. N SE UCH Engelaiz Valpolicella - Fika (bildet over). Fika konkurrerte i elite lydighet, og går i klasse A spor (NBF), samt rally-lydighet og har bronesmerke i agility. Fika er den første norskeide boxer som har tatt cert i spor. Fika har på toppen av dette vært kvalifisert for verdens største hundeutstilling, og blitt stilt ut der, nemlig Crufts.

Korad SUCH Engelaiz Non Stop konkurrerte i Lp kl Elite og hadde godkjent i A spor. Hun ble i 2012 som mange år før kåret til årets bruks-boxer og årets lydighetsboxer. Hun var den første norskeide boxer som fikk opprykk til A og oppnådde godkjent resultat der.

N SUCH KORAD Midwatch Jerry Jeff Walker gikk Lp Elite, godkjent i B spor, hadde sølvmerket i agility, kurs i vannredningshund og var kugjeter.

Marikarlos Dark Swedish Design gikk Lp Elite og hadde godkjent B-spor.

Eksempler fra behandlinger i gammel kundeblogg kan du lese her.

Trine Fosser

Ferdig utdannet veterinær fra Szent Istvan University of Veterinary Science i Budapest, Ungarn, november 2006. Fast jobb med smådyr siden april 2007 hvor jeg tidligere var assistent siden jeg var 14 år.

Jobbet med hest siden februar 2007.

Tok etterutdanning innen dyrekiropraktikk ved IAVC i Tyskland i 2010 og senere akupunktur på hest og hund ved Chi institute i Madrid, Spania i 2012. Gått kurs innen fysioterapi og rehabilitering av hund i Wien, Østerrike i 2010 og kraniosakral terapi i Sverige i 2014/2015.

Spesielt interessert i alt som har med nevrologi, alternative behandlingsformer og rehabilitering av hest og hund og drømmer en dag om å åpne egen rehabiliteringsklinikk for hest.

 

© 2007 Veterinær Kristin Halle DESIGN | Wollers Design